NEMZETI VESE PROGRAM INFORMÁCIÓ

INFO@VESEBETEGSEG.HU

Hírek

Vese Világnapi programok az országbanElkészült a Magyarországi Vasculitis Regiszter

2013.09.17

Gyűjtik az adatokat a vasculitisben (érgyulladásban) szenvedő betegekről.


A MANET vezetőségének kezdeményezésére elkészített, az interneten elérhető Vasculitis Regiszter az ANCA-asszociált vasculitisben szenvedő betegek klinikai adatgyűjtését célozza, a betegség magyarországi előfordulásának, jellegzetességeinek és lefolyásának a felmérésére - adta hírül a szervezet.

A Regiszter elkészítésekor alapvető célunk volt, hogy az adatszolgáltatás egyszerű, könnyen kivitelezhető és kevés idő-ráfordítást igénylő legyen. “Felhasználó-barát" informatikai program kialakításával az adatszolgáltatás csak néhány percet vesz igénybe a http://weborvospro.hu/vasculitis portálon. A bejelentkezéskor érdemes elolvasni a rövid Kitöltési útmutatót, mely megkönnyíti az adatok bevitelét.

A személyes belépési kódokat levélben küldtük el a kollégáknak, kérjük, juttassák el a kollégáiknak is az információt. A Regiszterbe történő első bejelentkezést követően a megadott jelszó módosítandó! - írták s egyben kérnek mindenkit, tájékoztassa munkatársait! Azon nephrológusok, akik bármely oknál fogva még nem kaptak belépési kódot, jelezzék ezt email-ben az agnesharis@hotmail.com címen - kéri a MANET.

Forrás: MANET
Magyar Nephrologiai Társaság Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért Magyar Szervátültetettek Szövetsége B. Braun Diaverum Fresenius Medical Care