NEMZETI VESE PROGRAM INFORMÁCIÓ

INFO@VESEBETEGSEG.HU

Hírek

Vese Világnapi programok az országban5. Korányi Sándor Hypertonia-Nephrologia Nap

2015.03.26

A továbbképzést javasolják családorvos, belgyógyász, diabetológus, kardiológus és nefrológus kollégáknak.


Hívjuk és várjuk Önöket az 5. Korányi Sándor Hypertonia-Nephrologia Napon a Semmelweis Egyetem 1.sz. Belgyógyászati Klinikán 2015. április 11-én, szombaton - invitálja a kollégákat a MANET honlapja.

Korányi Professzor, a magyarországi nefrológia megalapítójának és a keringési rendszer kutatójának neve összeforrt a Belklinika történetével és rendezvényünkkel előtte tisztelgünk. Az időpontnak keretet ad a Vese Világnapja március 12-én és a Hypertonia Világnapja május 17-én. Aktualitása ugyanakkor Korányi halálának 71. évfordulója 2015. április 12-én.

Az egyetem által akkreditált, szabadon választható továbbképzésen (ami abban az előadóban lesz, ahol Korányi professzor adott elő) áttekintjük a nefrológia, hipertonológia, diabetológia legújabb eredményeit, részben klinikánk munkatársai, részben illusztris meghívott előadók együttműködésével.

A továbbképzést javasoljuk családorvosok, belgyógyász, diabetológus, kardiológus és nefrológus kollégáknak.

Időpont: 2015.április 11., szombat, 08:45-15:00

Helyszín:  Semmelweis Egyetem 1. sz. Belgyógyászati Klinika, Simonyi Tanterem (1083 Budapest, Korányi Sándor u. 2/a.)

Részvétel: A részvétel díjmentes, de előzetes regisztráció szükséges a www.oftex.hu oldalon, vagy e-mail-ben a pecsétszámot is megadva Láng Zsuzsannánál (lang.zsuzsanna@med.semmelweis-univ.hu)

A rendezvény szabadon választható továbbképzés családorvosok, belgyógyászok, diabetológusok, kardiológusok és nefrológusok számára, a Semmelweis Egyetem Továbbképzési Központ SE-TK/2015.0I./00274 számon 10 kreditpontra akkreditálta.

Dr. Tislér András
egyetemi docens, szervező

Dr. Szathmári Miklós
intézetvezető egyetemi tanárMagyar Nephrologiai Társaság Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért Magyar Szervátültetettek Szövetsége B. Braun Diaverum Fresenius Medical Care